Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı MÜTEVELLİ TOPLANTISI YAPILDI
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Mütevelli Toplantısı 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü Vakıf Genel Merkezinde yapıldı. Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfının (60. Genel Kurulu) Mütevelli Toplantısı 10 Tem[1]muz 2021 Cumartesi günü Vakıf Genel Merkezinde yapıldı.
ÖZEL HABER
Paylaş
19.07.2021 14:30
1.124 okunma

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Mütevelli Toplantısı 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü Vakıf Genel Merkezinde yapıldı. Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfının (60. Genel Kurulu) Mütevelli Toplantısı 10 Tem[1]muz 2021 Cumartesi günü Vakıf Genel Merkezinde yapıldı.

Mustafa Yıldız'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantının açılışını Vakıf Genel Sekreteri Mehmet Öztürk’ün yaptığı Mütevelli toplantısının Divan Başkanlığına Ali Boğa, Başkan Yardımcılığına Şazeli Çügen, Divan Sekreterliğine de Ömer Kara seçildi.

Vakfın faaliyet raporu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer tarafından heyete sunuldu. Sayın Başer faaliyet raporunun sunumunun sonunda; Vakfın amacını gerçekleştirmek için yapılan bütün bu faaliyetlerin ortak hedefine vurgu yaparak ülkemizin güvenli geleceğinin kurulmasının temel şartının Medeniyetimizin Yeniden İnşası ve ihyası Tasavvuru Projesi’ne dayandığını belirtti.

Başer, konuşmasında; “Bu projenin sade, samimi, anlaşılır, toplumu kucaklayan, Hanefi-Maturidi ehli Rey ve Eşari itikadi düşüncesi, ehli sünnet anlayışı çerçevesinde Vahiy ve Risalet temelli bir dini düşünceyi önemsediğini, istişare, ortak akıl, bilimsel düşünce, adalet ve hakkaniyetle sorunların çözülebileceğini, bu nedenle geleceği kuracak gençlere ve gençlik çalışmalarına önem verdiklerini, katılımcıların bu vesile ile yaklaşmış bulunan Kurban Bayramını şimdiden tebrik ederek saygılarını sunduğunu” belirterek sözlerini tamamladı.

Mütevelli üyesi ve Divan Başkanı 24. Dönem Muğla Milletvekili Ali BOĞA’nın Divan Heyeti ile birlikte Corona salgın şartlarına uygun başarılı bir yönetim sergilediği toplantıda; Vakfın 2020 Yılı Yönetim Kurulu faaliyet, gelir-gider ve Denetim yönünden çalışmalarının ibra edildi. 7 Şube ve 27 Temsilcilik yönetim organları da bir yıllık süre ile seçildi. Mütevelli toplantısında; 1. Vakfımızın giderlerine maddi destek sağlanabilmesi amacıyla, her bir mütevelli üyesinin aylık 350 TL. den az olmamak üzere düzenli bağışta bulunması, 2. Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan ve Mütevelli üyelerine gönderilen Vakıf Resmi Senedinde değişiklik önerisi kabul edilerek yasal prosedürün tamamlanması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi, 3. Danışma Meclisi tarafından önerilen; Gençlik çalışmalarına daha çok önem verilme[1]si, imkân ve kaynak ayrılması, sosyal medya, iletişim ve tanıtım komisyonu oluşturulması, Şube ve Temsilciliklerle internet üzerinden çevirim içi toplantılar yapılması ve Teşkilat birimleri arasında bölgesel toplantılar ve faaliyetler planlanması, 4. Vakıf Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Hayrullah BAŞER, Şazeli ÇÜGEN, Mehmet ÖZTÜRK, Raif AK, Ömer KARA, Abidin MEMİLİ ve Aydın ŞIK, Yedek Üyeliklerine ise; Adnan YILDIRIM, Erol GÜROL, Akif ASLAN, Hüseyin AYAZ’ın bir yıllık süre için seçilmesi Kararları alınmıştır.

Yeniden seçilen Vakıf Yönetim Kurulu 14 Temmuz 2021 günü vakıf merkezinde toplanarak aralarında Görev Bölüşümü, Vakıf faaliyet birimlerinin görev dağılımı ve yetkilendirmelerini yaparak, yeni dönem çalışmalarına başlamıştır. Başarılar Dileriz.

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Adı Soyadı

Görevi

Bağlı Birimler

Hayrullah BAŞER

Başkan

Teşkilatlanma, Danışma Meclisi, İhtisas Komisyonları

Şazeli ÇÜGEN

Başkan Yrd.

Strateji, Ar-ge, Projeler

Raif AK

Başkan Yrd.

Sosyal Faaliyetler, STK’lar ve İş Birlikleri

Ömer KARA

Başkan Yrd.

Basın-Yayın, Kadın Kolları

Aydın ŞIK

Başkan Yrd.

Gençlik Kolları, Sanat ve Edebiyat Topluluğu

Mehmet ÖZTÜRK

Genel Sekreter

Eğitim, Kültür ve Bilim, Okullaşma

Abidin MEMİLİ

Genel Muhasip

Mali İşler, İşletmeler ve İştirakler

Ali AY

Genel Müdür

Koordinasyon, Kurumsallaşma

 

 

<< PDF Dosyasını indirmek için tıklayınız....>>

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya