Katil Siyonist İsrail ve Destekçilerine Lanet Olsun!..
Kurulduğundan beri İslâm dünyasının kalbine bir hançer gibi saplanan Siyonist İsrail'in İslâm’ın haremi Kudüs ve Filistin’de yaptığı insanlık ve hukuk dışı saldırılarını lanetliyoruz.
GÜNDEM
Paylaş
23.10.2023 06:27
3 yorum
1.657 okunma

 

 

 


Kurulduğundan beri İslâm dünyasının kalbine bir hançer gibi saplanan Siyonist İsrail'in İslâm’ın haremi Kudüs ve Filistin’de yaptığı insanlık ve hukuk dışı saldırılarını lanetliyoruz.

Toprakları, evleri, yer ve yurtları gasp edilen, öz vatanında sürgün hayatı yaşatılan Filistin halkına yapılan insanlık dışı her türlü zulüm yetmiyormuş gibi 16 yıldır havadan, karadan ve denizden kuşatılmış, gıda, elektrik, su, sağlık hizmeti gibi her türlü insani ihtiyacı kısıtlanmış Gazze’yi 15 gündür güya kullanımı yasak olan beyaz fosfor bombalarıyla kadın, çocuk, hasta, yaşlı demeden sivilleri katlediyor, son olarak hastanenin vurulmasıyla da insanlık ve savaş suçu işliyor.

Siyonist İsrail, başta ABD ve bir kısım Avrupa ülkelerinin desteğini alarak Gazze’de pervasızca işlediği katliamlarla, Filistin’in tamamının işgaline yönelik başlattığı savaş karşısında bütün insanlık cılız protestolar dışında sessiz kalmıştır. Biz zulmün ebedi olmadığına ve zalimlerin bir gün hesap vereceğine, hala vicdanı ölmemiş insanların, yöneticilerin ve ülkelerin var olduğuna İsrail’den bunun hesabının sorulacağına inanıyor, bütün kamu özel ve sivil toplum kuruluşları olarak her türlü yardım ve imkanlarımızla can çekişen Gazze’nin yanında olduğumuzu ilan ediyoruz.

Filistin’in Yahudileştirilmesi, Kudüs’ün ele geçirilmesine yönelik Gazze’de devam eden bu insanlık dışı savaş ve katliamları yapan katil İsrail ve destekçilerini lanetliyor, İnsanlık ve savaş suçu işleyen İsrail ve destekçilerinin yargılanması ve hesap vermesi için Uluslararası Yargı Kurumlarını göreve çağırıyoruz.

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Ankara

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Toplam 3 yorum yapıldı
Ne zaman
Biz Müslümanlar da siyonistler gibi İslam düşmanları gibi bir araya geleceğiz inşallah geç kalmayız
Yorum Ekleyen: Adil dede     9.02.2024 22:47:34
Katil İSRAİL Destekçileri biz olmayalım
Katil İsraili desteklemenin ölçüsü yok. Eğer limanlarımızdan bir mal, petrol vs İsraile gidiyorsa zımnen biz de desteklemiş oluyoruz.
Yorum Ekleyen: Atalay Şahin     21.11.2023 19:21:48
Filistin
Filistin ve müslüman aleminin Cenabı ALLAH yardımcısı olsun.elbet Siyonistler sonu kuran kerim bildirildiği gibi sonu İNŞALLAH yakındır
Yorum Ekleyen: Mahmut     11.11.2023 18:42:03
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya