Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Standı Beypazarı Festivalinde Ziyaretçilerle Doldu Taştı.
Festivalin ikinci gününde Vakfımız standı ziyaretçilerden yine yakın ilgi gördü. Kadın Kollarının çok güzel organize olarak hazırladıkları kermes Ziyaretçi akınına uğradı.
ÖZEL HABER
Paylaş
28.09.2024 23:08
109 okunma

Festivalin ikinci gününde Vakfımız standı ziyaretçilerden yine yakın ilgi gördü. Kadın Kollarının çok güzel organize olarak hazırladıkları kermes  Ziyaretçi akınına uğradı. Haftasonu olması dolayısıyla Ankara'dan ve çevre ilçelerden guruplar halinde ziyaretçiler geldiler. Satışa sunulan özellikle yöresel ürünler ziyaretçiler tarafından adeta kapışıldı.

Vakfımız standını bugün; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Memili, Başkan Yardımcısı Raif Ak, Genel Sekreter Ömer Kara ve Genel Muhasip Alaettin Durali, Yüksek İstişare Kurulu üyesi Celal Mümtaz Akıncı,  Mütevelli Heyet Üyesi Erol Gürol, Vakıf Dostları Prof.Dr. İlker Durak, Ahmet Tayyar Öztürk,  Abdullah Ertem bey ziyaret ettiler ve standdaki ürünlerden satın aldılar.

Ayrıca ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Beypazarlılar Vakfı Başkanı Mustafa Altınay'da Vakfımız standını ziyaret ettiler.

Vakfımız Yönetim Kurulu Heyeti bir hafta sonra Yüksek İstişare Kurulu toplantısı yapılacak yeri inceledi, Beypazarı Uruş köyü Dernek Çadırını ziyaret etti.

Kadın Kollarının gayretleri ile hazırlanan ve büyük bir titizlikle yürütülen kermes bizleri gururlandırdı, çalışmalarımıza aktivite kazandırmasına vesile olacağını ifade etmek istiyoruz.

Bu arada,  Festivalin başlangıcından itibaren arkadaşlarımıza kapılarını açan ve gece gündüz görevlilerimizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan Beypazarı'ndaki gönüllülerimiz başta Erdal Bozkurt ve Süleyman Kurtuluş kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yarın akşam saatlerine kadar devam edecek olan Festivale bütün Vakıf gönüllülerini bekliyoruz. Bu faaliyeti sizde yaşayın ve dostlarınızla paylaşın.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya