Marketler Raflarındaki Biden Ajanları
MAKALE
Paylaş
08.03.2022 10:49
360 okunma
Binnur Günay
Gıda teröristlerinin sistematik olarak toplumun bütün kesimlerine yönelik yürüttüğü 5. Kol faaliyetlerine şahit oluyoruz.
Bu aktörlerin hassas süreçleri en iyi şekilde  değerlendirerek, sosyolojik ve psikolojik olarak devlet otoritesini kıracak ve toplumu güvensizlik temelinde ayrıştırarak, iç mukavemeti zafiyete uğratacak ölümcül hamleler yaptığını biliyor ve görüyoruz.
Bu faaliyetleri hemen hemen her sahada icra eden işbirlikçi ajanlarla mücadelede sadece ekonomik yaptırım ile geçiştirmenin sonuç vermeyeceği artık çok net olarak görülmüştür.
Özellikle tarım ve gıda sektöründeki bu 5. Kol faaliyetlerinin "milli güvenlik" meselesi haline gelmesi oldukça düşündürücü. 
Oysaki Başkan Erdoğan'ın ifade ettiği "5. Kol faaliyetlerine" dair önemle altını çizdiği hususun içinin doldurulmasında zafiyeti bulunanların özellikle tahkikatı ve takibinin yeteri kadar yapılmadığı aşikardır.
Bu faaliyetlerde yer alan her kim varsa (işadamı, kamu yöneticisi, bürokratı, genel müdürü, danışmanı ve bilumum görevli...) acilen tetkik edilerek, bu yaraya neşter atılmalıdır.
Bu minval üzere yakinen şahit olduğumuz spekülatif piyasa hareketlenmelerinin kontrol edilmesinin yanı sıra, operasyonlarda görev alan tüm aktörlerin iltisaklı olduğu resmi aktörlerinde deşifre edilerek hukuki yaptırımlara, gerekirse hürriyetten yoksun bırakacak adli işlemlerle vatana ihanet suçu çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Beynelmilel ölçekte yaşanan gıda ve enerji darboğazının emperyalist odaklarca manipüle edildiği ve yeni dünya düzeni kurgusu içinde değerlendirildiği gözönüne alınırsa gıda ve enerji sektöründeki bu terör girişimlerinin Anadolu merkezli olması rastlantı değildir.
Özellikle gıda sektörünün "beka meselesi" olduğu hakikatince gıda kartellerini yöneten işbirlikçi yapıların her ne ile irtibatı varsa deşifre edilip, hukuki olarak vatana ihanet suçuyla cezalandırılmalarının önü açılmalıdır.
Biden ittifakı olarak tasnif edilen yapıların salt siyasilerden teşkil edildiğini düşünmek saflık olur. Toplumun her sahasında görevlerini yapıyorlar. 
Bunlarla mücadeleye toplumun bütün  katmanlarının dahil edilmesi stratejik bir mevzu olarak karşımıza çıkmıştır. 
Gıda ve tarımdaki Bidencılara azami dikkat!
 
Binnur Günay
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya