...
KATEGORİ
Paylaş
2 yorum
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Toplam 2 yorum yapıldı
Sayın Turgut Candan'a
Turgut bey Yorumunuz için teşekkür ederim. Gönül bu tür savrulmaların hiç olmamasından yana. Ancak burası da birilerinin çatışma, hesap sorma alanı değil. Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir. Ben de görüşlerimi, garibime gidenleri yazıyorum. Arkadaşlarım hedefim de değildir. Herkes aynı yerde olacak diye birşey de yok. Ama herkes yol arkadaşlarının Müslüman olmasına dikkat etmek zorunda. Öyle olmadığı zaman farklılaşmaları kaçınılmazdır. Eleştirimiz sadece bu noktadan.Sağ olun var olun.
Yorum Ekleyen: Ersoy Baba     25.12.2022 15:27:14
Bazı arkadaşlar bile kadayıf olmak isteyen arpalardan
Yazınız bende tebessümler oluşturdu. Çünkü sadece isim vermeden bahsettiğiniz Davutoğlu ile sınırlı değil bu durum. Bir kaç arkadaşım bu durumda. İyi durumdaki görevinden alınıp yerine başkası getirilince acaip muhalif oldular. Sürekli aleyhte eleştiriler falan. Bunları yaparken de oda tv, Cumhuriyet gibi aşırı ters uçların, vatan ve millet düşmanlarının söylemlerini paylaştılar. Hatta bunlardan biri Erdoğan'ın ilk yıllarındaki cumhuriyet eylemlerine katılmış, anıtkabirde sol hareketlerin gövde gösterilerinde yer almıştı. Halen de çizgisi o. Aynı kültürü aldığımız kişilerin Millet düşmanlarıyla aşnafişnası üzücü. Hatta iğrenç. Allah hidayet versin. Ersoy bey, tavsiyem; fazla kapalı ketum yazmayın. Detaylara girin. Herkesin anlatacağı çok şey vardır. Onları da yazın. Teşekkürler.
Yorum Ekleyen: turgut candan     25.12.2022 14:52:21

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya