Sığınılacak Başka Türkiye Yok!
MAKALE
Paylaş
08.04.2019 12:56
4.055 okunma
Ahmet Sargın

Bayrağımıza, devletimize, vatanımıza milli ve manevi değerlerimize, Türk Milletine ihanetini- düşmanlığını gördüğümüz kim olursa olsun karşısında durmaya; vatanı ve milleti kucaklayan herkesle kardeş ve dost olmaya şeref sözü veriyoruz!.. Tüm vatanseverleri arkadaş, dost ve kardeş olarak görüyoruz!.. Bu bizim insan ve kardeş olmamızın gereğidir. Çünkü Allah insanları aynı anne ve babadan kardeş olarak yaratmıştır.  Biz buna inanır, buna sahip çıkarız.
Kardeş olup kucaklaştığımızda güçlü ve kadir Türkiye Cumhuriyetinin Türk ve İslam dünyasına umut olacağına inanıyoruz! Güçlü Türkiye sadece bizlerin değil, insanlığın umudu olacaktır. Buna canı gönülden inanıyor ve destekliyoruz. Farklılıkları, duygu ve düşünceleri hürmete layık, saygıya değer buluyoruz. Birbirine üstünlük yarışında olma değil, kardeşçe kucaklaşmanın ve yaklaşımın değer kazandıracağını, bizi güçlü kılacağını biliyoruz.
           Bağımsız ve güçlü bir Türkiye isteyen herkes bu ülkeye sahip çıkmak zorundadır. Aydınlara ve vatanseverlere düşen görev de budur! Ayrıştıranı değil, birleştireni; çekiştireni değil kucaklaştıranı; fitne ve fesat üreteni değil, birlik ve beraberliği- kardeşliği tesis eden insanları buluşturup kucaklaşmamız gerekiyor. Top yekun kardeşliğin- insanlığın ve dürüstlüğün ipine (Allahın ipine) sarıldığımızda saadet’i , huzuru, barışı ve gelişmeyi yakalamış, mutlu Türkiye’yi kurmuş olacağız!..
          İnsanlık ciddi bir bunalım geçiriyor. Tabiri caizse yer yerinden oynuyor; koca koca devletler tarihin çöp sepetine atılıyor. Tahtın, tacın, krallığın yıkılıp yerle yeksan edildiği bir dönem yaşıyoruz. Ortadoğu yeni süpriz olaylara, yeni değişimlere gebe konumunda!..
           Komünist ve materyalist düşünceler insanlığın umudu olmaktan çıkmış; sömürgeci ve işgalci konumuna gelmişlerdir. Köleleştirdikleri insanlar bunlara baş kaldırıyor, toplu göç akınlarıyla yeni bir dünya düzeni kurmak istiyorlar. Dağılan ve yok olan koskoca devletlerden yenidünya düzenini ihya edecek güçlü bir lider ve güçlü bir ülke bekleniyor!.. Bu ülke neden Türkiye olmasın?
           Türkiye’yi hedef tahtasına oturtanlar, Türkiye’nin gelişmesinden ağabeyliğinden korkuyorlar. Türkiye büyüyor ve Türk İslam dünyasına sahip çıkmaya başlıyor diye deliye dönüyorlar; bunun sancısını çekiyorlar: Atatürk’ün :”Atinin ufkunda yeni bir güneş gibi doğmasını istediği!” Türkiye’yi biz neden umut olarak sunmuyor, kucaklamıyor ve sahiplenmiyoruz? Bizi bölen parçalayan düşünce, tuzak nedir?.. Biz bu oyunu görmek ve uyanmak zorundayız!
           Türk ve İslam medeniyeti sadece bize değil, tüm dünya insanlığına huzur ve refah getirecektir!.. Türkiye’nin gelişmesi ve güçlü olabilmesi için milli ekonomisini kurması ve milli bir politika yürütmesi zorunludur. Türkiye Cumhuriyeti hem bizlerin hem de Türk- İslam dünyasının umudu olacaktır. Bu umut aynı zamanda insanlığın umududur!.. Kardeş olmaya, kucaklaşmaya, tek yumruk olmaya ve ülkemize sahip çıkmaya var mısınız? İşte o zaman biz gerçek manada kardeş olur, işte o zaman biz gerçek manada vatansever oluruz ve çağlara hükmeden güçlü bir Türkiye’yi kurarız. Var mısınız, kucaklaşmaya, kardeş olmaya ve ülkeye sahip çıkmaya? Evet diyorsanız: İşte şimdi tam kardeş olmanın, uyanmanın zamanıdır..!

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya