Köy Odasında Çavuş Emi Dedi Ki...
MAKALE
Paylaş
21.11.2022 07:16
338 okunma
Abdurrahman Zeynal

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul Sezgin Tanrıkulu, Şebnem Korur Fincancı gibiler olduğu sürece Kılıçdaroğlu başarılı olamaz." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul bir hekim kanser olmuş hastasını aspirinle tedavi edemez. Edene de doktor denmez." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki, "Ey oğul ilim öğrenmek, amel etme ve tebliğ etmektir. Bu sıralamayı ihmal edenler işin lafını edenlerdir, inanma". 

Köy odasında çavuş emi dedi ki, "Ey oğul, bilim üretip bunu teknolojiye çeviren toplumlar, ürünlerini satarak hep önde olurlar. Üretmeyenler hamaset çeker, borç batağında boğulurlar" 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul mütedeyyin veya gerçek dindarın ibadetinde riya, işlerinde hile, sözlerinde yalan olmaz. Kimseden korkmaz, kimseyi korkutmaz. Ahlak ve edep temsilcisidir unutma." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul, gülme komşuna gelir başına, ne doğrarsan aşan o gelir kaşığan, büyük lokma ye büyük söz söyleme, İnsan iddiasıyla sınanır, unutma". 

Köy odasında çavuş emi dedi ki "Oğul Edirne'den Van'a, Sinop'tan Reyhanlı'ya, 85 milyon insanı tasada, sevinçte, acıda bir ve beraber hale getirdiğin, ortak bir dil kullandığın, hatta rüyalarını ortak hale getirdiğin an başarılı olmuşsundur. UNUTMA." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul kendilerine, derneklerine, cemaatlerine, partilerine, liderlerine çağıranlara değil sadece Allaha çağıranlara git." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul bir millet için beka "AHLAKLA" ilgilidir. Ahlakı kaybolmuş toplumda beka davası tehlikededir." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki, "Ey oğul kiralık kapitalle kapitalizm, kiralık felsefeyle bağımsızlık olmaz." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul bir insan düşün ki, Her çeşit yalanı söyleyecek, iftirada sınır tanımayacak, yetim hakkı, kul hakkını yiyecek, sonrada namaz kılıp Cennete gidecek...! 

 Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul diplomasi fiili güce saha açma sanatıdır." 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul sahada olmayan masada olamaz. 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul Ermenistan emperyalist devletlerin Kafkaslardaki garnizon devletidir. 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul kendi parasını basabilen, dünyanın her yerinde geçerliliğini sağlayan devlet büyük devlettir. 

Köy odasında çavuş emi dedi ki; "Ey oğul politikacı bir sonraki seçimi, devlet adamı elli yıl sonrasını düşünür" UNUTMA. 

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya