ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar: Mesleki eğitime destek her zaman önceliğimiz
ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) Başkanı Erdoğan Özen ve beraberindeki vakıf yöneticilerini makamında ağırladı.
GÜNDEM
Paylaş
02.09.2024 17:56
158 okunma

ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) Başkanı Erdoğan Özen ve beraberindeki vakıf yöneticilerini makamında ağırladı. Ar, "Mesleki teknik eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur." dedi.

ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar'ı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını dileyen TEKEV Genel Başkanı Erdoğan Özen, ziyarette yaptığı konuşmada; "Teknik Eğitim Vakfı olarak mesleki eğitime ilişkin projeler geliştirmek, uygulanmasını sağlamak ve sonuçlarını görmek adına önemli projeler üzerinde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ANKESOB) mesleki ve teknik eğitime büyük önem verdiğini biliyoruz. Bundan sonra da mesleki eğitimin sektörlerle güçlenmesi adına birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar da TEKEV heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye'de mesleki eğitimi desteklemek ve geliştirmek için ortaya koydukları son derece önemli çalışmaları ANKESOB olarak takdirle karşıladığımız mesleki teknik eğitim alanında birbirinden değerli uzmanlardan oluşan Erdoğan Özen başkanlığındaki TEKEV heyetinin ANKESOB Başkanlığı görevine başlamam vesilesiyle gerçekleştirdikleri ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Nazik tebrik ziyaretiniz ve kıymetli hediyeniz için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Mesleki eğitim her zaman önceliğimiz. İş piyasalarında sektörlerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın ihtiyaç duyduğu eleman talebi , aranan eleman olarak tabir ettiğimiz insan gücü kaynağı için mesleki eğitim noktasında işbirliğine ve destek vermeye her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya