Kaderimiz Kullandığımız Kelimeler Midir?
14 Eylül 2024 Cumartesi günü Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı Kayseri şubesinde Bir Konu Bir Konuk programında
ÖZEL HABER
Paylaş
15.09.2024 21:45
63 okunma

14 Eylül 2024 Cumartesi günü Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı Kayseri şubesinde Bir Konu Bir Konuk programında  Yasemin Kösem hanımın “Kaderimiz Kullandığımız Kelimeler Midir?” başlıklı bir sunumu gerçekleştirildi. Konuşmasında "Kelimelerin frekans değerlerinin hayatımızı yönlendirmek konusunda nasıl bir etkisi olduğunu" anlattı. "İnsanın ağzından çıkan her kelimenin kişinin kader kalemi olduğunu, olasılıklar dünyasında bunu nasıl kullanmamız gerektiğini, ilahi sistemin bizi nasıl desteklediğini ve çalıştığını" açıkladı. "Bunun kuantum fiziğindeki bilimsel tarafını da" gösteren Kösem, "İsra suresinde belirtilen “İnsan hayrı için dua ettiği kadar şerri için de dua eder,” ayetinin hayatımızdaki yansıması hakkında" konuşmasını devam ettirdi.

Ayrıca "Allah’ın bizi yaratmakla ne kast etmiş olabileceğinin tefekkür ettik. Kişinin dünyaya tekamül etmek için geldiğini, bunu gerçekleştirmek için neler yapabileceğimizi" paylaşarak sonuç olarak “Bir insan gelecekte ne yaşayacağını merak ediyorsa bugün ne konuştuğuna baksın,” bakış açısını kazanmış olmanın gerekliliğini" vurguladı.  Kayseri dışından gelen misafirlere de ayrıca teşekkür ederek konuşmaını tamamladı.  Katılımcıların memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldıkları oldukça keyifli ve verimli bir seminer oldu.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya