Anadolu Vakfında Devir Teslim Merasimi yapıldı
Vakfın 27.04.2024 tarihinde yapılan Mütevelli toplantısında 13 yıldır Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan, Av. Hayrullah Başer Ağabey, Mütevelli toplantısında kendisine, Mütevelli Heyet Başkanı görevi verilmesi üzerine yürütmekte olduğu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Abidin Memili 'ye devretti.
ÖZEL HABER
Paylaş
13.05.2024 16:13
307 okunma

Vakfın 27.04.2024 tarihinde yapılan Mütevelli toplantısında 13 yıldır Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan, Av. Hayrullah Başer  Ağabey, Mütevelli toplantısında kendisine, Mütevelli Heyet Başkanı görevi verilmesi üzerine   yürütmekte olduğu  Yönetim Kurulu Başkanlığı  görevini Abidin Memili 'ye devretti.

Vakfın faaliyet alanlarının genişlemesinde, kurumsal bir yapıya kavuşturulmasında, Aliya İzzetbegoviç ve Prof.Dr. Erol Güngör gibi projelerle Vakfın kamuoyuna tanıtılmasında çok güzel hizmetler yürüten Başer yaptığı konuşmada, Vakfın hizmetlerinin dahada büyütülmesi ve yeni projeler hazırlanması konusunda desteklerinin devam edeceğini, yeni yönetimin başarısı için üzerine düşen görevi yerine getireceğini ifade ederek bütün arkadaşlardan helallik dileyerek konuşmasını tamamladı.

Yeni yönetim kurulu başkanı Abidin Memili ise, Hayrullah abiden sonra onun yerini doldurmanın zor olduğunu, ancak ekip çalışması ile başarmak için gayret göstereceklerini, bu konuda Vakıf gönüllülerinden azami destek beklediklerini, devam eden faaliyet ve projeleri tamamlamak için hep birlikte gayret göstereceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Toplantıyı onurlandıran Meclis Eski Başkanı Cemil Çiçek ise konuşmasında, Türkiye'de Sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü, siyasetin arka bahçesi olmadan, iyi İnsan yetiştirmek için gayret gösterilmesi gerektiğini, ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan, birleştirici bir yol takip edilmesi gerektiğini,  Hayrullah beyi lise yıllarından beri tanıdığını,  bu Vakıfta güzel hizmetler yürüttüğünü, yeni yönetime başarılar dilediğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Daha sonra  Meclis Eski Başkanı Cemil Çiçek bey ile yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abidin bey, Vakıf adına Hayrullah Başer'e plaket, Kuran'ı Kerim ve Türk bayrağı  takdim ettiler.

Toplantı sonuna doğru söz alan konuşmacılar Hayrullah Başer ile ilgili anılarını anlatarak zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Böylece, Anadolu Vakfı büyük bir katılımla güzel bir program daha gerçekleştirmiş oldu.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya