Yasin Akarslan Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Memili 'yi Genel Merkezde ziyaret etti.
Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan Vakıf Gönüllümüz Yasin Akarslan Konya Şube Başkanımız Hasan Mutluoğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Memili beyi makamında ziyaret etti.
ÖZEL HABER
Paylaş
09.08.2024 15:16
197 okunma

Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan Vakıf Gönüllümüz  Yasin Akarslan Konya Şube Başkanımız Hasan Mutluoğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Memili beyi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ak ve Yurtdışı Faaliyetler Komisyonu Üyesi Av. Mustafa Dora'da hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Memili,  Vakıf faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vakfın bu dönemde yurt dışı faaliyetlerinede ağırlık verdiklerini,  özellikle Türk vatandaşlarının çok olduğu Almanya'nın Vakfımız için öncelikli olduğunu, diğer şartları uygun olan ülkelerde de bu hizmetlere ihtiyaç duyulduğunu, yurt dışı katkılarının da önemli projelere destek sağlayacağını ifade etti.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya