Anadolu Vakfı Kadın Kolları adına Uzman Fizyoterapist Tuğçe TAŞKAYA MEMİLİ "Bel ve Boyun Ağrıları Neden Olur" konulu bir seminer verdi.
Anadolu Vakfı Genel Merkezinde 1 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilen seminerde, Uzman Fizyoterapist Tuğçe TAŞKAYA MEMİLİ; Bel ve Boyun Ağrıları neden olur,
ÖZEL HABER
Paylaş
09.06.2024 00:13
222 okunma

Anadolu Vakfı Genel Merkezinde 1 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilen seminerde, Uzman Fizyoterapist Tuğçe TAŞKAYA MEMİLİ; Bel ve Boyun Ağrıları neden olur, belirtileri nelerdir,  nasıl tedbir almak gerekir, tedavi yöntemleri nelerdir, nereden başlamak gerekir, nelere dikkat edilmeli,  bütün bu konularla ilgili güzel örnekler vererek bir sunum gerçekleştirdi. Uzman Fizyoterapist MEMİLİ, Günlük hayatta yapılan işlerin, bedenen veya masabaşı, bilgisayar veya başka cihazların kullanımı, oturuş ve yürüyüş şekilleri, ağırlık taşıma şekilleri ve bunların her biri Bel ve Boyun ağrılarına sebep olabileceğini, her birinin ayrı bir öneme sahip olduğunu, uygulamalı olarak anlattı.

Özellikle bayanların ilgi gösterdiği seminer sonuna kadar katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

Daha sonra küçük bir terapi seansı yapıldı, bazı hareketler katılımcılarla birlikte uygulamalı olarak gösterildi.

Toplantı sonunda,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ak,  Uzman Fizyoterapist Tuğçe TAŞKAYA MEMİLİ 'ye "TEŞEKKÜR BELGESİ" ve Anadolu Ay Yayınlarından oluşan bir kitap paketi takdim edilerek program tamamlandı.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya