Anadolu Vakfında Bayramlaşma..
Ramazan Bayramının 3. günü Vakıf Gönüllüleri bayramlaşmak için bir araya geldi.
ÖZEL HABER
Paylaş
14.04.2024 19:05
227 okunma

Ramazan Bayramının 3. günü Vakıf Gönüllüleri bayramlaşmak için bir araya geldi.

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Genel Merkezinde 12 Nisan 2024 Cuma saat 11 ile 13 arası gerçekleşen ve çevrimiçi katılımında  olduğu bayramlaşmaya Anadolu Vakfı, Araştırma ve Kültür Vakfı ve İnfak Vakfı yönetimlerinden temsilciler ile çeşitli iş, sivil ve bürokrasi  kesimlerden vakıf dostları katıldılar. Bayramlaşmanın ruhuna uygun olarak dostane havada geçen buluşmada vakıf temsilcilerince yapılan kısa konuşmalarda birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu ön plana çıktı.

Bu konuşmalarda Ali Ay; mutluluk kaynağı olarak dünya ve ahirette mutlu olmak için  nimetler karşısında insanın Yaradan’a hamdetmesi gereğini Fatiha Suresine değinerek hatırlattı. Gazze ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan zulümlere dikkat çekti.

Ali Sabit Aksoy; Dünyada  organize olarak yapılan kötülük davranış ve eylemlerine dikkat çekerek yaşanan bireysel, toplumsal ve küresel kötülüklerden örnekler vererek müslümanların sorumluluklarından bahsetti.

Bayramlaşmaya katılan Emekli Vali Amir Çiçek, Vakıf faaliyelerinin öneminden bahsederek Anadolu vakfını görmek ve yaptığı çalışmalar için teşekkür etmek üzere bayramlaşmaya katıldığını belirtti. Kızılay Çankaya Şube Başkanı Arif Korkmaz Anadolu Vakfının Gazze’deki mağdurlar için yaptığı yardım kampanyası için teşekkür ederek gönderilen yardımları yerine ulaştırdıklarını ifade etti.

Son konuşmayı yapan Anadolu Vakfı Başkanı Av. Hayrullah Başer kardeş vakıfların ve dostların katılımlarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek vakfın bazı proje ve çalışmalarından örnekler verdi. Yapılan fitre, zekat ve bağışların amacına  uygun olarak yerlerine ulaştırdıklarını, bu kapsamda yaklaşık 260 öğrenciye burs verdiklerini , deprem döneminde yapılan çalışmalara da değinerek yapılan yardımların  önemli bir bölümüyle depremzede 150 öğrencinin eğitimine katkı ve  burs olarak vermeye devam ettiklerini,

Belirterek yardım, katkı ve bağış sağlayan herkese teşekkürlerini ifade etti.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya