Barbarlığın dünyaya kral olması, barbarlığın bütün dünyada kural olması: Batı için sonun başlangıcı!
MAKALE
Paylaş
16.06.2024 08:43
434 okunma
Yusuf Kaplan

Bugün bayram. Ama bayramı yazamayacağım maalesef.

Gazze’de inanılmaz bir soykırım yaşanıyor. Bayramı yazmak isterdim ama bayramı yazacak durumda değiliz, maalesef! Elbette inadına bayramımızı yaşayacağız! Bayramı bayram gibi yaşayacağımız günler için dua ediyor, bayramınızı en kalbî duygularımla tebrik ediyorum her şeye rağmen. 

G7 NE İŞE YARAR?

G7 ülkeleri İtalya’da toplandı bu hafta içinde. Konuşulan, karar alınan konular; Ukrayna’nın Rusya tarafından işgali, bu işgale Batı’nın nasıl tepki vermeyi sürdüreceği, Ukrayna işgalinin özellikle Batılı ekonomilere etkisi, NATO’nun ve Avrupa Birliği (AB)’nin geleceği, bu savaş ve kriz ortamında Avrupa ülkelerine yönelecek göçmen dalgasının mutlaka önlenmesi gerektiği ve bu dalganın nasıl önlenebileceği… gibi meseleler oldu.

İnanılır gibi değil gerçekten! Barbar bunlar! Emperyalist! Konuşulması gereken tek konu var oysa: Gazze’deki soykırım! Ama dünyanın canını yakan Gazze’deki soykırım konuşulmadı. Çoğu çocuk ve kadınlardan oluşan, 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren İsrail terör örgütü›nün acımasız saldırıları sonrasında 40 bini aşan masum insanın katledildiği soykırım, bu soykırımın derhal durdurulması ve ateşkes ilan edilmesi için BM’nin aldığı karar konuşulmadı!

Nedir bu?

Barbarlığın dünyaya kral olması, barbarlığın bütün dünyada kural olması, dünyaya sosyal darwinizmin ruhsuz, mekanik işleyiş biçimlerinin hükmetmeye başlaması.

Evet, nedir bu, aslında?

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya