Zonguldak ‘büyükşehir’ olsun, dertlerimiz son bulsun!
Ve Zonguldak”ın büyükşehir olması için TBMM Başkanlığına önerge verildi. Tüm partilerin imza attığı ortak önergede “Bu güzide şehrimiz artık Büyükşehir yapılarak üvey evlat muamelesi görmekten kurtulsun. Gelin, Zonguldaklı vatandaşlarımızı sevindirelim. Milletçe ‘ve’ takısı kullanmaktan kurtulalım.” dendi.
MİZAH
Paylaş
11.06.2020 00:17
1.840 okunma

      Rıfat Yörük / Mizahi Asparagas

            “Ve Zonguldak”ın büyükşehir olması için TBMM Başkanlığına önerge verildi. Tüm partilerin imza attığı ortak önergede “Bu güzide şehrimiz artık Büyükşehir yapılarak üvey evlat muamelesi görmekten kurtulsun. Gelin, Zonguldaklı vatandaşlarımızı sevindirelim. Milletçe ‘ve’ takısı kullanmaktan kurtulalım.” dendi.

            Bu girişime destek amacıyla Zonguldak Meydanı’nda da bir gösteri düzenlendi. “Zonguldak büyükşehir olsun, dertlerimiz son bulsun!", “Zonguldak, büyükşehir olmaya bak!”, “Büyük düşün, büyük davran Zonguldak!” gibi pankartların yer aldığı gösteride yapılan konuşmalarda “kendimizi dışlanmış hissediyoruz. Bu süreçte sosyal medyada da alay konusu olduk. Yeter artık çektiğimiz, büyükşehir olmaktır dileğimiz…” dendi.

Organizasyon kapsamında “Beş Büyükşehir ve Zonguldak” isimli amatör bir müzik grubu da konser verdi. Gruplarına uzun zamandır çarpıcı bir isim aradıklarını ancak hükümet kanadından gelen “30 Büyükşehir ve Zonguldak” açıklamasıyla sevinçten havaya sıçradıklarını belirten müzisyenler; “Biz ise toplam 6 kişiydik. Bu yüzden bu ismi koyduk. Karantina sonrası normalleşme de başlayınca Türkiye’nin birçok yerinden konser teklifleri almaya başladık.” dediler.

            Ancak grup mensupları, merak konusu olan “acaba altı kişiden hangisi ‘Ve Zonguldak?” sorusunu cevaplamaktan kaçındılar.

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya