Ayşe Ilıcak da Şiir Edebiyat Sohbeti
Yozgat Ayşe Ilıcak İmam Hatip Lisesine davet edilen emekli öğretmenler Ahmet Sargın ve Şevket Susam öğrencilerle şiir edebiyat üzerine bir söyleşi gerçekleştirdiler. Yozgatlı Şairler ve Yazarlar adına gerçekleştirilen söyleşi de öğrencilerin sorularına cevap verildi ve şiirler okundu, Halk ozan tarzı türküler söylendi.
YEREL HABERLER
Paylaş
27.12.2021 21:54
1 yorum
974 okunma

Yozgat Ayşe Ilıcak İmam Hatip Lisesine davet edilen emekli öğretmenler Ahmet Sargın ve Şevket Susam öğrencilerle şiir edebiyat üzerine bir söyleşi gerçekleştirdiler. Yozgatlı Şairler ve Yazarlar adına gerçekleştirilen söyleşi de öğrencilerin sorularına cevap verildi ve şiirler okundu, Halk ozan tarzı türküler söylendi.  

Ayşe Ilıcak Lisesi Müdürü İdris Çetin’in daveti üzerine şiir edebiyat sohbetinde buluşmak üzere Yozgat Şair ve Yazarlar Derneği adına okula davet edilen emekli öğretmenler Ahmet Sargın ve Şevket Susam okul öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdiler.  

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen Şiir- Edebiyat sohbetinde şiirler okundu, halk türküleri söylendi. Gazeteci şair yazar Ahmet Sargın’ın sunumuyla gerçekleştirilen program da öğrenciler de şiirlerini okudular. Soru ve cevaplarla devam eden proğramda emekli öğretmen Şevket Susam da ozan tarzı halk türkülerini seslendirdi.  

Ayşe Ilıcak öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programda istek üzerine okul müdürü İdris Çetin ve okul görevlisi Keskin Özer de kendi şiirlerini okuyarak büyük alkış aldılar. Programda halk ozanı, aşık, şair ve yazarlık konusu gündeme geldi ve öğrencilerin özel yeteneklerinin geliştirilerek kitap okumaya ve yazmaya yönlendirilmesi üzerinde duruldu.  

Programın sonunda şiire edebiyata ilgi duyan öğrencilere şiir antolojisi kitabı hediye edildi. Okul Müdürü İdris Çetin konuk yazarlara teşekkür ederek onları “Teşekkür Belgesi “ile onurlandırdı ve programın ilgiyle takip edilmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği adına katıldıklarını ifade eden gazeteci yazar Ahmet Sargın’ da okul idarecilerine, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti: “Örnek bir uygulama gerçekleştirdiniz sizleri kutlarız; ayrıca misafirperverliğiniz ve ilginiz için de teşekkür eder, saygılarımızı sunuyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Toplam 1 yorum yapıldı
Teşekkürlerimizle
Haber için Anahberyorum Sitemize şükranlarımızı sunuyoruz...Teşekkür eder hayırlı yayınlar dileriz...Duyarlı gönlünüze sağlık...
Yorum Ekleyen: Ahmet Sargın     28.12.2021 17:10:50

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya