Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer, Anadolu Vakfı Yozgat Şubesini Ziyaret Etti
Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer, 27 Mayıs 2022 Cuma günü Yozgat Şubesini ziyaret ederek Vakıf Şube Yönetim Kurulu ve Vakıf İl İstişare Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi.
YEREL HABERLER
Paylaş
28.05.2022 16:24
497 okunma

Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer, 27 Mayıs 2022 Cuma günü Yozgat Şubesini ziyaret ederek Vakıf Şube Yönetim Kurulu ve Vakıf İl İstişare Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde kendi mülkü olan dairesine taşınarak vakıf çalışmalarına başlayan Yozgat Şubemizde gerçekleştirilen toplantıya Vakıf Şube Başkanı Bekir Erkoç, İl Vakıf Yönetimi, İstişare Kurulu üyeleri ve Vakıf gönüllüleri katıldı.

Hayrullah Başer: “Bu yılı vakfımız için teşkilatlanma yılı ilan ettik.”

Başer, ziyaretin devamında yaptığı konuşmada, Yozgat Şubemize kazandırılan yeni mekân için emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine başladı. Başer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Vakfımız kurulduğu günden bu yana, çok farklı alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Şükürler olsun ki bugün Ay Yayınları vesilesiyle binlerce okura ulaştık ve yeni bir medeniyet inşası için çok önemli adımlar attık. Gençlik komisyonlarımız, sanat komisyonlarımız, kadın kollarımız, danışma meclisimiz her biri kendi alanında Türkiye’de ciddi işlere imza atmaya başladılar. Aliya İzzetbegoviç’i Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelerimizi dolaşıyoruz. Aliya’nın hayat çizgisi ve ortaya koyduğu ölçü ve hedeflerin bu topluma aktarılması noktasında önemli bir çaba içerisindeyiz. Bu yılı vakfımız için teşkilatlanma yılı ilan ettik. İnşaalah Yozgat şubemizden yeni dönemde önemli çalışmalar ve faaliyetler bekliyoruz. Vakıf olarak her kesime kucağımız, gönlümüz açıktır. Toplumun her kesimiyle irtibat halinde olacağız. Türkiye’yi kucaklayan, ötekileştirmeyen, küskünleri barıştıran, birleştirici misyon ifa edeceğiz. Yozgat Şubemize yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmaları için hayırlı başarılar diliyorum.”      

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya