İbrahim Al Güven Tazeledi
24 Temmuz 2022 Pazar Günü Saat 10 ‘da Gümüşhacıköy Sadet Partisi İlçe Binasında Amasya/Gümüşhacıköy İlçesi Sadet Partisi kongresi yapıldı Kongre; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte başlandı. Toplantıya Sadet Partisi İl Başkanı Numan Yüksel, İl başkan yardımcısı Av.Mahmut Çakar, Merkez ilçe başkanı Sefer Aksoy, Suluova İlçe Başkanı Ahmet Karakoyun, eski İlçe Başkanı Hüseyin Aslan, Merzifon İlçe Başkanı Salih Sarıkaya, Merzifon İlçe yönetiminden Aziz Duran, Talip Kaya, Levent Şenol, Çorum/Osmancık eski İlçe Başkanı Mehmet Derindere, Amasya/Gümüşhacıköy eski İlçe Başkanı K.Ahmet Çolak ve birçok il ve ilçelerden partililer katıldı.
YEREL HABERLER
Paylaş
24.07.2022 16:52
524 okunma

24 Temmuz 2022 Pazar Günü Saat 10 ‘da Gümüşhacıköy Sadet Partisi İlçe Binasında Amasya/Gümüşhacıköy İlçesi Sadet Partisi kongresi yapıldı

 Kongre; Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı ile birlikte başlandı.

Toplantıya Sadet Partisi İl Başkanı Numan Yüksel, İl başkan yardımcısı Av.Mahmut Çakar, Merkez ilçe başkanı Sefer Aksoy, Suluova İlçe Başkanı Ahmet Karakoyun, eski İlçe Başkanı Hüseyin Aslan, Merzifon İlçe Başkanı Salih Sarıkaya, Merzifon İlçe yönetiminden Aziz Duran, Talip Kaya, Levent Şenol, Çorum/Osmancık eski İlçe Başkanı Mehmet Derindere, Amasya/Gümüşhacıköy eski İlçe Başkanı K.Ahmet Çolak ve birçok il ve ilçelerden partililer katıldı.

Amasya /Gümüşhacıköy İlçe Başkanı İbrahim Al; selamlama konuşmasından sonra şunları söyledi: Sadet Partisinin diğer partilerden farklı bir inanç ve dava partisi olduğunu, Sadet Partisini mensubu olmanın, Milli Görüşçü olmanın, ayrıcalıklı çok ulvi bir görüş olduğunu, bizim yaptığımız siyayasetin diğer partililerinkinden farklı olarak cihat şuuruyla yapıldığını anlattı.

Başkan İbrahim Al devamla: Sadet Partisinin şu anki ittifaklarından dolayı almış olduğu eleştirilere de değinerek, 1974 CHP ve MSP koalisyonlarını hatırlatarak o dönemdeki yapılan “KIBRIS FETHİ ve AĞIR SANAYİ” hamleleri gibi milletin faydasına olan devasa hizmetlerden bahsederek, bu gün de geldiğimizde aynı hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.

İl Başkanı Numan Yüksel ve diğer konuşmacılarda buna benzer konuşmaları ile toplantı devam etti.

Yapılan seçimlerde tek liste ile seçime giren İbrahim Al ve yönetimi güven tazeledi.

 

AMASYA- GÜMÜŞHACIKÖY  (Ana Haber Gazetesi) Edib Ahmet CEYLAN.

 

 

 

 

 


 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya