T.B.M.M Eski Başkanı Sayın Cemil Çiçek Vakıf Gençleri İle “Gençlerle Başbaşa” Programında Buluştu
Vakfımız Gençliği, T.B.MM Eski Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK ile “Gençlerle Başbaşa” programında buluşarak, Sayın ÇİÇEK’ten uzun yıllara dayanan Devlet tecrübesini dinledi.
ÖZEL HABER
Paylaş
18.12.2023 23:12
299 okunma

Vakfımız Gençliği,  T.B.MM Eski Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK  ile “Gençlerle Başbaşa” programında buluşarak, Sayın ÇİÇEK’ten  uzun yıllara dayanan   Devlet tecrübesini  dinledi.  Vakıf Konferans Salonunda icra edilen programa gençler  yoğun  ilgi gösterdi. Salondaki koltukların tamamen dolduğu  bir kısım gencin ayakta dinlemek zorunda kaldığı program gençlerin  interaktif katılmları ile renk kazandı.

Sayın ÇİÇEK konuşmalarında özetle;” Yaşadığımız olayları sonuçlarına göre değil olatların neden ve niçinine göre değerlendirelim. Bugün maalesef neden sorusu şark toplumlarında sorulmuyor, neden sorusu  nerede yanlış yapıldığına götürür. Neden ve niçinin  sorgulanmadığı toplumlarda   bu işi başımıza kim açtı, hangi güçler  açtı sorusu hakim olmaya başlar. Bernard Lewis,  İslâm tarihi ve İslâm-Batı ilişkisi hakkında uzmanlaşmış bir kişidir. Bu kişinin “ Şark Toplumları Neden Deri Kaldı” kitabı ile  Sadrazam Lütfü Paşanın  “Asafname” isimli kitapları okuyun mutlaka faydalanacaksınız.” Dedi.

Sayın  Cemil Çiçek’in  konuşmaları ağırlıklı olarak  Devlet kademelerindeki eksiklikler ve bunların nasıl giderilmesi gerektiğine yönelik oldu. Sayın Cemil Çiçek’in gençlere yönelik  en çarpıcı ifadesi ise ;“Aklınızı, vicdanınızı ve cüzdanınızı kimseye vermeyin.”oldu ve gençler tarafından büyük ilgi gördü. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hayrullah BAŞER’in  teşekkür  konuşmalarının ardından,  Gençlik Kolları Başkanı Emrah ARSLAN’ın,  Sayın Cemil ÇİÇEK’e Ay Yayınlarına ait kitapları hediye etmesini müteakip program sona erdi.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya