Epstein MOSSAD merkezli küresel şantaj şebekesinin karanlık ağları deşifre oluyor mu?
ABD’de pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein davasında açılan dosyalar, kirli ilişkiler ağını gözler önüne serdi.
GÜNDEM
Paylaş
17.01.2024 15:02
428 okunma
Bülent Orakoğlu

ABD’de pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein davasında açılan dosyalar, kirli ilişkiler ağını gözler önüne serdi. 150 milyar dolarlık istismar endüstrisi kuran MOSSAD ajanı Epstein’ın, ABD başkanlarının da aralarında bulunduğu ünlü kişilerin görüntülerini çekip şantaj yaptığı belirlendi.

Yıllardır terör devleti İsrail ve Batılı ülkelerin desteği ile faaliyet yürüten uluslararası karanlık ağlar bir bir ifşa oluyor. Çok sayıda siyaset, medya, sanat ve iş dünyasından ismin de karıştığı Epstein MOSSAD merkezli şantaj şebekesinin özellikle çocuklar üzerinden sergilenen sapık ilişki ağını gün yüzüne çıkardı. New York Polis Teşkilatı eski Toplum Koordinatörü Erhan Yıldırım, suçun küresel nitelik arz ettiğini ve MOSSAD merkezli ağın özellikle savaş, deprem ve fakirliği kullanarak her yıl binlerce çocuğu kaçırıp kirli emellerine alet ettiğini söyledi.

HER YIL BİNLERCE ÇOCUK HANGİ ÜLKELERDEN KAÇIRILIYOR?

BM verilerine göre son 10 yıllık dönemde çocuk kaçırma oranının en yüksek olduğu ülkeler Suriye, Irak, Somali, Kongo, Burkina Faso ve Çad olarak sıralanıyor. Suriye merkezli İnsan Hakları Ağı, savaş sebebiyle Suriye içerisinde kaçırılan binlerce çocuk olduğu bilgisini paylaştı. Kurum yöneticilerinden Abdullah Bessam “Biz kurum olarak kız- erkek karışık 3.105 çocuğun kaçırıldığını tespit edebildik. Bu sayı sadece bizim tüm kaydedebildiğimiz. Hiçbir kayıt alınamayan binlerce çocuktan hiçbir iz kalmadı. Özellikle Batı ülkelerine göçen ailelerin birçoğu çocuğunu kaybetti” dedi. 

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya