ABD’yi Bitiren Konuşma
MAKALE
Paylaş
26.07.2024 21:28
158 okunma
Ahmet Karataş

Sözde küresel Microsoft arızasından hemen sonra bunun üçüncü dünya savaşı öncesi gözdağı amaçlı zaman ayarlı bir tuzak olduğunu yazmıştım.

Aslında bugün itibariyle küresel efendiler üçüncü dünya savaşını istemiyorlar. Ya ne istiyorlar? Amerikan Kongresinde yaşan kepazelik Microsoft oyununda olduğu gibi Müslümanları sindirme ve yok etme operasyonudur.Bunun adını net koymadıkça hiç bir yere varamayız. Amerikan Kongresinde soykırımcı siyonist Netanyahu’nun bir saat boyunca ayakta alkışlanması Amerikan tarihine kara bir leke olarak geçecektir.

Anlayalım artık, ABD Siyonizmin uşağıdır. AMERİKA Prutenlerin devamı olan evanjelikler tarafından yönetilmektedir. Dolayısıyla dini açıdan da İsraili korumak ve yaşatmakla mükelleftir. Çünkü Evanjelizm bunu emreder. Bu mezhep siyonizmin emellerine ulaşmak için kurduğu yarı hristiyan, yarı yahudi siyonist bir örgüttür. Mesih geldiğinden Armagetton öncesi dünya iki fırkaya ayrılacak. Evanjelistler ve yahudiler bir safta, diğerlerinin tamamı karşı safta olacak.

Ayrıca evanelizme göre Siyonizmin hedefi gereği Nil’den Fırat’a kadar vaad edilmiş topraklar İsrailoğullarının eline geçmedikçe, Büyğk İsrail kurulmadıkça İsa yeryüzüne inmeyecektir. O halde Mesih’in yeryüzüne inmesi için İsrail’e kayıtsız şarsız destek Evanjelikler için kutsal bir görevdir. Siyonizm Bu salakları  da böyle kandırmış.

Şimdi soruyorum; bu sapık öğretiye göre Netanyahu’yu ABD kongresine hakim olan Evanjelikler değil de ben mi alkışlayacağım? Mezhep açısından siyonistleştirilmiş ABD inancının gereğini yaparken peki biz ne yapıyoruz? Yöneticileri BATI- ABD uşağı olmayan Arap dünyası ne yapıyor?

Microsoft arızası birçok gelişmenin işaret fişeği demiştim. Nitekim uyduruk arıza ayarından hemen sonra katil Netanyahu koşa koşa ABD’ye gitti mi? Gitti. İşte bu Microsoft operasyonunun ikinci perdesidir. Daha doğrusu, önce ayar ve tehdit, sonra da tokat. O kendini bilmez katil destekçisi kongre üyelerinin alkışlarının her biri Gazze’nin kahraman cennetlik şehit ve gazilerine atılan tokat mesabesindedir. Olmayan İslam dünyası hala bunu göremiyorsa, Gazzeli çocukların ahı onları da yerle yeksan edecektir, bu böyle biline.

Microsoftla başlayan tiyatronun diğer perdeleri de hazırlandı. ABD’nin ileri karakolu Yunanistan ve PKK üzerinden de Türkiye’ye bir tokat hazırlığı var. Aman dikkat. Sokağı karıştırmak isteyen gezi provokatörleri sahne almaya hazırlanıyorlar. Köpek kavgası dahil, ne kadar kışkırtma ve germe argümanı varsa kullanacaklar, içeride bir fay hattı buldukları anda tokatı basacaklar ve bize haddini bil, boyundan büyük işlere karışma diyecekler. Tabii bu onların planı. Allah’ın da vardır bir hesabı. Türk milleti bu filmi çok seyretti, inşallah bu tuzağa düşmeyecek.

Aslında, insanlık dışı Gazze soykırımına ortak olan ABD 24 Nisan 2024 itibariyle kendi ipini çekmiş oldu. Bu kritik tarihi bir yere not ediniz. Göreceksiniz ABD 30 yıl içinde paramparça olacaktır. Gazze’nin çığlığı ve masumların kanı ABD’yi bitirecektir. Ahanda buraya yazıyorum.

Türk Devleti ve milleti bu tehlikeyi görmelidir. Bırakınız bu yerin dibine batasıca kör  ve kirli siyaseti. Lütfen Kuvayı Milliye ruhuyla tüm Anadolu’da milli uyanış ruhunu yeniden diriltin. Zira yarın çok geç olabilir. Büyük tehlike kapıda. Namlular dört cepheden bize doğrultulmuş vaziyette.

Küffar biliyor ki, ayak bağı Türkiye’yi halletmeden Dünyayı ve Ortadoğu’yu yeniden şekillendiremeyeceklerini, haritaları yeniden çizemeyeceklerini bal gibi biliyorlar.

Lütfen görün artık, bırakın kardeş kavgasını, A partisini, B partisini. Lütfen önce vatan deyin. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.İstiklal Harbindeki işgal kuvvetleri bugün Güney Kıbrısta, adalarda, Batı Trakya’da, Ermenistan ‘da mevzilenmiş durumda.

Hala mı kayıkçı kavgası?Nerede kaldı vatan müdafaası?

Netanyahu’nun Kongre konuşmasını ve ayakta alkışlanmasını  Microsoft oyunundan sonra ikinci işaret fişeği olarak göremiyorsak yazıklar olsun bize. Üçüncü perdenin Türkiye’de açılmayacağının hiç bir garantisi yok. Benden söylemesi.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya