Oryantal İşbirlikçiler Yada Kültürel Etkinlik Maskesi
MAKALE
Paylaş
16.06.2023 10:46
354 okunma
Binnur Günay

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi sahaya topyekûn inen bilimum istihbarat servisleri ve terör örgütlerinin yoğun manipülatif çalışmaları ve saldırılarına yakinen şahit olduk.

Bu saldırılara eş zamanlı olarak siyaseten dahil olan bir çok aktöre, sanatçı kisvesi altında etki ajanlığı yapan gazeteci, akademisyen ve iş adamlarını da görme imkanımız oldu.

Topyekûn bir siyasi darbe girişiminin bütün ayaklarının organize bir şekilde hareket ettiği görülmüştür.

Bu amaç doğrultusunda kamu güvenliğinin ve adaletin tesis edilememesini temellendirecek provokasyonlarla iktidar değişimini hızlandıracak geniş ölçekli manevra alanlarının tesis edilmesi ve ülkenin işgaliyle süreç devam ettirilecekti.

Planlanan süreci akamete uğratan bir çok hamleler yapıldı. Kuşkusuz bu karşı istihbarat ve önleyici hamleler bütünüydü.

Bunu daha sonra başka bir başlıkta değerlendirmek gerekir...

Siyasi darbe girişimine dahil olan terör örgütleri Fetö ve PKK'nın siber ekipleri ve enstrümanlarının yoğun çabaları siyaseti istenilen neticeye getiremedi. Dolayısıyla oyun kurucu istihbarat servislerinin seçim sonrası "uyuyan hücrelerini" harekete geçirme zamanını öne almayı gerekli görmüş olduğunu gözlemliyoruz.

Bu amaçla Cumhur İttifakı bünyesinde gibi hareket ederek yerli ve milli aktörleri muhalif kanat üzerine salma girişimine odaklandıkları görülüyor.

Soru şu.

Cumhur İttifakı'na bağlı belediyelerin seçim öncesi duruş ve söylemleri belli olan, bununla da yetinmeyip etki ajanlığı tescil edilen işbirlikçi aktörleri bilememeleri mümkün müdür?

Eğer mümkünse teşkilatlar bazında siyaseten de olsa siyasi darbe girişiminde rol alan, racon kesen sanat veya sanatçı kılıklı işbirlikçi ajanlar hakkında neden bilgilendirme yapılmamıştır?

Kamu diplomasisinin zarureti olan doğru bilgilendirme sürecinin akamete uğramasında parmağı olan teşkilat içi "uyuyan hücre" bağlantısı var mıdır?

Sahadan gelen şu bilgiyi önemsiyorum.

Seçim sonrası PKK ve Fetö unsurlarının yerli ve milli görünümle hareket eden etki ajanlarını daha aktif hale getirerek provokasyon için seçim öncesinden daha çok çalıştığı net.

Trol ordusunun gündem değiştirmek ve kamuoyunu meşgul etmek adına siyasi darbe girişimini sürdürülebilir kılacak provokasyonlarına devam edeceği belli oldu.

Kuşkusuz en önemli soru şu.

Belli başlı büyükşehirlerde kültürel etkinlik adı altında düzenlenen ve düzenlenecek etkinliklerde boy gösterecek ve gösteren sanatçı kisveli işbirlikçileri belediyelere pazarlayan ajanslar kim ve kimlerin tezgahındadır?

Bunun mahalli seçimlerle yakın bir alakası olsa da gerçekte siyasi darbe girişiminin başarılı olması durumunda kamuoyunu manipüle etmek adına hazır bekletilen tezgahlar bütünü olarak görenlerdenim.

Mahsus olmak ayrı, mahkûm olmak ayrı. Masumiyet karinesini görmek ve kamuoyuna göstermek apayrı bir şey!

Gerçekte kamuoyunda masum sanatçı olarak görünen ne kadar aktör varsa tamamı istihbarat servislerinin en etkili ajanlarıdır.

Hepsi deşifre olacak. Ancak biraz daha zaman var.

1.ci tur da Cumhur "duruma hakimim ve görüyorum" dedi.

2.ci turda ise ülke istikrarını bozacak hainlere karşı "Başkan, yetki sende" dedi...

Temizlik, organize ve sistematik olarak devam ediyor.

Cumhur İttifakı içine sızan ve "uyuyan hücreler" ihmal edilmemeli!

Bazı kamikaze dalışların başka bir açıklaması yok zira...

Azami dikkat!

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya