Terör Algoritması ve İşbirlikçilere Dikkat!
MAKALE
Paylaş
14.11.2022 13:55
456 okunma
Binnur Günay
Taksim'de gerçekleşen terör saldırısının fail ve failleri üzerine geniş boyutlu tahkikatlar devam ederken olayın gerçekleştiği yer, zaman ve etki boyutunda önemli detaylar var.
Öncelikle Türkiye'yi içeriye baskılama ve her geçen gün küresel düzeyde etki sahasını genişletmesinin önünü almak adına profesyonelce hazırlanmış projeler ve hamlelere şahit oluyoruz.
Türk Devletler Teşkilatı'nın "güç birliği" alt satırında teşkil ettiği mutabakatlara bakıldığında Türk dünyası adına ciddi adımlar atıldığını görüyoruz. 
Taksim ve İstiklal caddesinin seçilmiş olması ayrıca dikkat çekici bir detay.
Bu terör saldırısının "iç politikaya" dönük algı  operasyonu olarak görenler başta olmak üzere yine göçmen politikaları üzerinden okumak isteyenler ve hatta "seçim stratejisi" olarak tanımlayanların tamamı bu saldırıyı organize eden odakların 5. Kol faaliyetini sürdüren enstrümanları ve işbirlikçi ajanları olduğunu rahat söyleyebilirim. 
O halde bu hamleyi tek başına okumamak lazım. 
Başkan Erdoğan liderliğinde bayraklaşan "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu sahadaki her enstrümanla akamete uğratmak adına yoğun saldırıların arkasının geleceği görülüyor. Özellikle iç politikaya dönük "kırılgan" bir taban yaratma, "yönetimsel boşluk" ve en önemlisi  güvenlik algısını yok etmek adına tertip edilmiş-edilecek yeni hamlelere dikkat!
Bu saldırı bir işaret fişeği hükmündedir. 
Emperyalizmin içteki ve dıştaki bütün unsurlarıyla topyekûn savaş başlamıştır!
Bu hamle oluşacak etki tabanına göre içerideki ve dışarıdaki işbirlikçi unsurların bir sonraki hamlelerine şekil verecektir.
Teröre ve terörizme kim hizmet ediyorsa bilmek, bulmak ve uyanık olma vaktidir. Terörizmin hedeflediği amaçlara alet olmadan devletimizin yanında durma vaktidir.
Devletimizin bütün unsurları üzerlerine düşeni gerektiği ölçüde yapacaktır.
Uyanık ve tetikte olalım.
 
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya