Filistin’i haritadan silecek haydutlar kendi sonlarını hazırlıyorlar!
MAKALE
Paylaş
29.10.2023 16:23
467 okunma
Yusuf Kaplan

Tam üç hafta oldu. İsrail terör devleti, Filistin’i kan gölüne çevirdi. Gazze’yi boşalttı. Gazze hayalet şehre döndü. Gazze’nin toprakları kanla sulandı. Çocukların, bebeklerin kanlarıyla… Üç haftada 4 bine yakın bebek ve çocuk katledildi!

İsrail’in başındakiler insan olamaz. Kudurmuş köpek onlar!

Masum bebekleri, çocukları katleden aşağılık mahlûkâtlar!

Şu an Yahudiler, Gazze’yi karadan, denizden, havadan kuşatıyor, işgal ediyor bomba üstüne bomba yağdırıyor! Bir şehir ölüyor. Bir halk ölüyor!

İnsanlık seyrediyor.

Dünya seyrediyor.

Birleşmiş Milletler (BM) boş durmuyor, hemen harekete geçiyor ve yine İsrail’i kınayan bir karar alıyor. Bu karar hiçbir işe yaramıyor, İsrail’in zulümleriyle ilgili alınan bütün BM kararları gibi çöpe atılacak…

BM gaz alıyor!

Alain Badiou, Ahlâk başlıklı kitabında çağımızda Batılıların dillerine pelesenk ettikleri insan hakları söyleminin tam bir “ahlâksızlık” biçimi olduğunu söylemişti. Badiou’nun dikkat çektiği ahlaksızlık biçiminin en iğrenç örneklerinden biri BM’nin hiçbir şey yapmaması, sadece gaz alması.

Gaz almak ne işe yarayacak peki?

Hem İsrail’in işlediği soykırım cinayetini kamufle etmek hem de dünya boş durmuyor imajı oluşturarak dünyanın harekete geçecek kitlelerini ve liderlerini sessizliğe sürüklemek, mahkûm etmek.

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya