Türkler, ya yeniden İslâm'ın bayraktarı olacak ya da yok olacak…
MAKALE
Paylaş
08.09.2024 19:04
181 okunma
Yusuf Kaplan

Dünyaya söyleyecek bir sözümüz var mı? Bu dünyaya söyleyecek bir sözümüz yoksa, bu dünyada yaşamamızın da bir anlamı yoktur.

Türkler, İslâm’ın bayraktarıdır. İslâm’ın bayraktarı olmak Türklerin kaderidir ve insanlığın insanlığını koruyabilmesinin temeli burada gizlidir.

EHL-İ SÜNNET OMURGA: TARİH YAPMA İRADESİ

Türkler, bin yıllık İslâm tarihini yapan Ehl-i Sünnet Omurga’yı muhkem bir şekilde inşa ettiler ve oradan tarih yapma iradesi geliştirdiler. Batılılar gibi, sömürgecilik, soykırım, katliam yapmadılar.

Kudüs, Müslümanların kontrolündeyken herkes için cennet oldu. Oysa Kudüs Yahudilerin veya Hristiyanların kontrolünde olduğu zamanlarda ise herkes için cehennem oldu.

Tam da bunu yaşıyoruz işte. Gazze bunun aynasını tutuyor bize. Hakikat aynası… O aynaya bakan herkes kendini görecektir bütün çıplaklığıyla…

Türklerin İslâm’ın bayraktarı olmaları, dünyanın barış yurduna dönüşmesinin yegâne şartıdır. Kaldı ki, zaten Türklerin en büyük devletleri Osmanlı, bu topraklardan uzaklaştırıldığı için bu topraklar cehenneme dönüşmedi mi?

Osmanlı durdurulduğu için dünya tarihi tek taraflı olarak durmadı mı, durdurulmadı mı? Asya tarih yapmıyor. Afrika tarih yapmıyor. Latin Amerika tarih yapmıyor. İslâm dünyası tarih yapmıyor. Asya da, Afrika da, Latin Amerika da, İslâm dünyası da tarihten uzaklaştırıldı, Batılıların kanlı bir şekilde yaptığı tarihte tatil yapıyor sadece.

Benim buradan ırkçılık, kafatasçılık yaptığımı düşünenler olabilir. Ben burada ırkçılık yapmıyorum, ırkçılık yapmaktan Allah’a sığınırım: İslâmsız Türklük, İslâmsız Kürtlük ve İslâmsız İslâm projelerini deşifre ederek yerle bir edecek entelektüel bir ufuk çizgisi çekiyorum…

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya