Amasya Türk Ocağı “BİLGE KAĞAN” Hatıra Ormanı Kuruldu
Milli Mücadele’nin 100. Yılına ithafen, Türk Ocakları Amasya Şubesi tarafından kurulan “BİLGE KAĞAN” Hatıra Ormanının dikimi gerçekleştirildi.
YEREL HABERLER
Paylaş
26.05.2021 14:10
2.208 okunma

 

AMASYA (Ana Haber) Edib Ahmet CEYLAN  

Milli Mücadele’nin 100. Yılına ithafen, Türk Ocakları Amasya Şubesi tarafından kurulan BİLGE KAĞAN” Hatıra Ormanının dikimi gerçekleştirildi. 

Amasya Sevincer Köyü Mevkii’nde gerçekleştirilen hatıra ormanının açılışı Covid-19 kurallarına uygun bir şekilde sınırlı sayıda Ocak yönetiminin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Türk Ocakları Amasya Şube Başkanı Ahmet Zeytünlü açılış ile ilgili yaptığı açıklamada; 

“Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türk Ocakları arasında yapılan protokol gereğince Milli Mücadele'nin 100. Yılı vesilesi ile ülkemizin birçok şehrinde Türk büyüklerinin isimlerini taşıyan Hatıra Ormanlarının oluşturulmasına karar verilmişti.  

Bu doğrultuda Türk Ocakları Amasya Şubemiz tarafından Milli Mücadele’nin 100. yılına ithafen Amasya Sevincer Köyü hudutları içinde, Türk Ocakları Amasya Şubesi “BİLGE KAĞAN”   Hatıra Ormanı Amasya’mıza kazandırıldı.  

Hatıra Ormanının Amasya’mıza kazandırılmasında emeği geçen başta Türk Ocakları Genel Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Öz olmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığına Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya