Gümüşay Derneğinden hayırlı olsun ziyareti
GÜMÜŞAY (Gümüşhacıköy Kalkındırma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği ) Yeni binasına taşınan Amasya Gümüşhacıköy Ak Parti İlçe Başkanı: Ömer Civek ve ekibini GÜMÜŞAY Derneği yönetim Kurulu olarak ziyaret ettiler.
YEREL HABERLER
Paylaş
16.07.2021 12:41
962 okunma

AMASYA- GÜMÜŞHACIKÖY  (Ana Haber Gazetesi) Edib Ahmet CEYLAN.

 

   GÜMÜŞAY (Gümüşhacıköy Kalkındırma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği ) Yeni binasına taşınan Amasya Gümüşhacıköy Ak Parti İlçe Başkanı: Ömer Civek ve ekibini GÜMÜŞAY Derneği yönetim Kurulu olarak ziyaret ettiler.

Hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve GÜMÜŞAY DERNEĞİNİN amacını, misyonunu, vizyonunu, ilkelerini, hedeflerini, çalışma metodunu anlattıktan sonra;

  "Gümüşay Derneği" Başkanı Abdülkadir Mert; söz alarak ilçenin verdiği göçün telafisi için istihdam sağlayıcı çalışmalara öncelik verilmesini, eski yerleşim yerlerinin kentsel dönüşümle fiziki yapısının güzelleştirilmesi gerektiğini, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için " BESİ ÖSB " nin kurulması, Sulama birliği yönetimindeki BALIKLI GÖLETTEN SULAMA SİSTEMİNİN yer altına alınmasını, su kaybının çok olduğunu, ilçeye bir dört yıllık yüksek okul bölümünün açılması gerektiğini belirterek; bakıma muhtaç kimsesizler için "HUZUR EVİ" açılmasını dile getirdi.

         İlçe başkanı Ömer Civek ise; zaman zaman sohbete katılarak bu konulara vakıf olduğunu, Amasya ve Ankara' ya gittiklerinde Gümüşhacıköy için yapılacak yatırımları dile getireceğini belitti.

         Ziyaret hoş sohbetle karşılıklı iyi dilek ve temennilerle, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

KAYNAK : 0
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya