BASIN AÇIKLAMASI
Sadece Gazze için “Vicdan Buluşması- BÜYÜK GAZZE YÜRÜYÜŞÜ” şeklinde yapılması düşünülen fakat Irak’tan gelen şehit haberleriyle “Sınırlarımızda ŞEHİTLERİMİZ VAR! Ankara’da Şehitler İçin Yürüyoruz” çağrısıyla millete duyurulan ve 24 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Türk Bayrağı ve Filistin Bayraklarının eşliğinde büyük bir Yürüyüş ve Miting gerçekleştirildi.
ÖZEL HABER
Paylaş
03.01.2024 23:51
284 okunma

İSTANBUL, 03.01.2024

“ULAN ALÇAKLAR, ULAN ŞEREFSİZLER, ULAN AŞAĞILIK HERİFLER”

Sadece Gazze için “Vicdan Buluşması- BÜYÜK GAZZE YÜRÜYÜŞÜ” şeklinde yapılması düşünülen fakat Irak’tan gelen şehit haberleriyle “Sınırlarımızda ŞEHİTLERİMİZ VAR! Ankara’da Şehitler İçin Yürüyoruz” çağrısıyla millete duyurulan ve 24 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Türk Bayrağı ve Filistin Bayraklarının eşliğinde büyük bir Yürüyüş ve Miting gerçekleştirildi.

On binlerce insan hep bir ağızdan; “Kahrolsun İsrail, kahrolsun PKK!”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!”, “Türkiye’de Gazze’de, teröriste geçit yok.” sloganlarıyla meydanları inlettiler…

Kur’an-i Kerim tilavetiyle başlayan miting, şehitlerin ruhlarına Fatihalar okunarak devam etti. Kadın, erkek, çocuk, yaşlı 200 binin üzerinde vicdan sahibi insan hep bir ağızdan ortalığı titrettiler… Ankara’nın Tandoğan Meydanından yükselen bu ses Kandil’de, Tel Aviv’de, Washington’da, Avrupa başkentlerinde yankılanarak yöneticilerinin kâbusu oldu. Artık bundan böyle yataklarında rahat uyuyamayacaklardır. Onları anlarız da; “… ‘Ulan Alçaklar, ulan şerefsizler, ulan aşağılık herifler’ bizim evladımızın Gazze’dekiler kadar değeri yok mu? O da değerli, hiçbir şey demiyorum. Bir gün de onlar için yürüyün, kendi şehitlerimiz için yürüyün.” diyen seviyesi “çukurlaşmış” Fatih Altaylı ve bu hususta onun gibi düşünenler için ne demeli?

“Kötü söz sahibine aittir” sözünün ufkunda aziz milletimize hakaretler yağdıran kişileri “Üslubu beyan ayniyle insan” kaidesine havale ediyoruz.

Fatih Altaylı’nın yapmış olduğu bu paylaşımla “Sanki Filistin'de yaşanan olayları şehitlerimizden daha çok önemseniyormuş, kendi evlatlarımıza Gazze kadar üzülmediğimiz gibi bir algı oluşturmak için kin ve nefret içeren söylemlerde bulunmuş, halkı bölmeye çalışmıştır.” 

Ekte sunacak olduğumuz fotoğraflar, mitinglerden çekilen videolar ve yapılan açıklamalar Altaylı ve onun gibi düşünenleri yalanladığı gibi, gerçeği tüm çıplaklığı ile ortaya koymaktadır. Fatih Altaylı hesabını adalete verecektir. Onun için fazla bir şey söylemiyoruz…

Adaletin gerçekleşecek olduğu kanaatimizi belirtir, milletin vahdetini bozmak isteyenlerden hesap sorulmasını bekliyoruz…

Henüz vakit varken, yarın çok geç olabilir.

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya