ABD ile yeni dönem nasıl şekillenir?
MAKALE
Paylaş
13.02.2021 16:21
2.393 okunma
Sevil Nuriyeva İsmayılov

Hiç kuşkusuz Biden'a yönlendirilen bu mektubun, Biden ve ekibi ile de alakası vardır. Tabii ki gelir gelmez, zemin oluşturma gayretinin de ileriye yönelik, nasıl adımlar zincirinin atılacağına dair de bize işaret vermekte.

Tabii ki Amerika - Türkiye ilişkilerinin önemi, hatta Biden bilgi sahibidir ve kuşkusuz iki devletin birebir görüşmelere başlayacağı da açıktır. Muhtemeldir ki, önümüzdeki günlerde üst düzey görüşmelerin başlangıcına şahitlik edeceğiz.

Lakin burada süreci etkilemek isteyen ekipleri göz ardı edemeyiz.

Bir tarafta tabii ki kuyruk acısı ile tutuşup yanan FETÖ firarileri söz konusudur. Diğer tarafta bu ekibi hep kullanan Amerikan derin yapısı ile içli dışlı olan çeteler söz konusudur. Bir tarafta küresel hakimiyet için yeniden devreye girmek isteyen küresel finans kapitali, diğer tarafta halen aklıselimle ilişkilerin geleceğini düşünen Amerikan aklıselim zemini.

Tabii ki seçilmeden önceki beyanların hepsini yürürlüğe sokamayacağını bilen, yaşlı biri var karşımızda! Yani Biden bunu bilecek kadar tecrübeye sahiptir. Lakin hiç kuşkusuz Türkiye'yi zorlamaya devam edileceğini tahmin etmek zor değildir.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya