Amasya AK Parti’de Nöbet Değişimi Yapıldı
YEREL HABERLER
Paylaş
12.03.2020 12:05
3.511 okunma

           AMASYA  (Ana Haber) Edib Ahmet CEYLAN.

           Amasya Ak Parti İl Kadın Kolları ve İl Gençlik kolları başkanlığında görev değişimi yapıldı

           Görev değişim töreninde açılış konuşmasını yapan Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya eski başkanlara yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni başkanlara da başarılar diledi.

            2017 tarihinden itibaren başkanlığı yürüten Emine Altunbaş görevi 5 Mart 2020 tarihinde Mesude Altun Gürlevik’e devretti.

           Altunbaş, yeni başkan Mesude Altun Gürlevik’e başarılar dilerken yeni başkanlığa seçilen Mesude Altun Gürlevik şunları söyledi:

            “Amasya Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına atandım. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı alan kişinin daima ileri doğru taşıyacağı bilinci ile hareket edeceğime söz veriyorum. Ak kadınlar adını Amasya’nın her yerinde söz ettirecek. Ben ve kuracağım ekibim her görevin üstesinden gelmeye çalışacağız. İnşallah birlik beraberlik içinde güzel işlere imza atacağıma inanıyorum, görevi devraldığım başkanımız Emine Altunbaş’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

           Uzun bir süredir Amasya Ak Parti il Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Selçuk Topçu görevi 5 Mart 2020 tarihinden itibaren Uğur Sarı’ya devretti.

           Topçu; ”Görevimi zevkle, gururla dava şuuru ile yönettiğim Amasya Ak Parti il Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi kardeşim Uğur Sarı’ya devrediyorum. Göreve getirilen Uğur Sarı ve arkadaşlarıma kolaylıklar diler, genç kardeşlerimizin başarıları daim olsun” dedi.

           Yeni Amasya Ak Parti il Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Uğur Sarı ise;” Görevimi devraldığım dava arkadaşım,  Selçuk Topçu başkanıma teşekkürü borç bilirim, görevimi layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum” dedi.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya