Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı, Alevi İnanç Birliği Vakfı'nın Ozanlar programına Onur Konuğu olarak katıldı.
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Başkanı Hayrullah Başer, Yönetim Kurulu üyesi Raif Ak ve Genel Sekreter Ömer Kara, Alevi İnanç Birliği Vakfı'nın Ozanlar programına Onur Konuğu olarak katıldı.
ÖZEL HABER
Paylaş
22.12.2023 22:20
481 okunma

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Başkanı Hayrullah Başer,  Yönetim Kurulu üyesi Raif Ak ve Genel Sekreter Ömer Kara, Alevi İnanç Birliği Vakfı'nın Ozanlar programına Onur Konuğu olarak katıldı.

Programda,  Kamu Eğitimi ve Yönetimi Uzmanı Dr. Ayhan Özkan "İnsan Onurunu Korumak Herkesin Görevidir" konulu bir sunum yaptı. İyi insan olmanın özelliklerine vurgu yapan konuşmacı, insan sevgisi, insana saygı ve insani ilişkiler konusunun önemli olduğunu, toplumda kaybolmaya yüz tutmuş bu değerlerin korunmasında herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade etti. Alevi İnanç Birliği Vakfı Başkanı Faruk Ali Yıldırım'da konuşmasında, Vatan, Bayrak ve Cumhuriyetin bizim ve ülkemiz için vazgeçilmez değerler olduğunu, bu birliği hep beraber korumamız gerektiğini ifade ederek, sözü onur konuğu olan Vakıf Başkanımıza verdi.

Vakıf Başkanımız Hayrullah Başer konuşmasında; farklılıkların toplum için bir zenginlik olduğunu, aynı değerleri paylaştığımızı, Anadolu İslam anlayışının Hoca Ahmet Yesevi ocağından beslendiğini, burada yetişen Hacı Bektaş Veli, Ahi Evren, Sarı Saltuk gibi alperenlerin Anadolu'da, toparlanma, birlikte hareket etme, devletleşme çalışmalarında çok önemli hizmetler ifa ettiklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Daha sonra birbirinden güzel ozanların deyişleri ile devam eden program karşılıklı kitap hediyeleri takdim edilerek tamamlandı.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya