Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Gönüllüsü bir gurup Orman Dede Rahim Demirbaşı köyünde ziyaret etti.
Eğitim camiasının yakından tanıdığı, liselerde öğretmenlik ve idarecilik, Selçuk Eğitim Enstitüsü müdürlüğü, son olarak da dershanecilik yaparak binlerce öğrenci ve öğretmenin yetişmesine vesile olan camiamızın fedakâr "Ağabeyi " Rahim Demirbaş, Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı’nın Genel Merkez, Konya ve Karaman Şubeleri temsilcilerinden oluşan 20 kişilik bir grupla, Konya ili Ereğli ilçesi Beyören köyünde ziyaret edildi.
ÖZEL HABER
Paylaş
24.09.2024 15:55
182 okunma

Eğitim camiasının yakından tanıdığı, liselerde öğretmenlik ve idarecilik, Selçuk Eğitim Enstitüsü müdürlüğü, son olarak da dershanecilik yaparak binlerce öğrenci ve öğretmenin yetişmesine vesile olan camiamızın fedakâr "Ağabeyi " Rahim Demirbaş,  Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı’nın Genel Merkez, Konya ve Karaman Şubeleri temsilcilerinden oluşan 20 kişilik bir grupla, Konya ili Ereğli ilçesi Beyören köyünde ziyaret edildi.

Bozkırın ortasında taşlık bir arazide 460 dönüm alanda yaptığı ağaçlandırma çalışmaları ile kamuoyunda Orman Dede lakabıyla dikkatleri çeken Rahim Demirbaş Ağabeyin yaptığı bu güzel hizmeti yerinde görmek, bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaretten hem ağabeyimiz, hem de Vakıf camiası olarak bizler son derece mutlu olduk.

İnsanüstü bir çalışma neticesinde oluşturulan Orman, hem bölgeye, hem ülkemize yaşanabilir bir çevre bırakma adına benzeri olmayan bir örnek teşkil etmektedir. İnsanoğlunun azmettikten sonra neler yapılabileceği, gelecek nesillere neler bırakabileceğinin canlı bir örneği.

Ziyaret sırasında bu güzelliği görmek için Konya'dan ziyaret için gelen hocanın talebeleri ile karşılaştık, onlarla güzel sohbetler yapıldı. Hayrullah Başer abi Vakfımızın amacı, hedefleri, çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

Daha sonra Karaman Temsilcimiz Celalettin Ölmez gelen misafirlere yemek ikramında bulundu, kendisine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca, Vakfımız yayınlarından oluşan bir kitap paketi Orman Dede Ağabeyimize takdim edildi.

Ziyaret anısına çekilen fotoğraflardan sonra, İnsanüstü gayret ve fedakârlıklar yapan gerçek çevre dostu Ağabeyimizle vedalaşarak ayrıldık.

Ülkemizin geleceği açısından bu tür insanlara çok fazla ihtiyaç var.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya