Beypazarı Festivali Pazar günü tamamlandı
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Kadın Kolları olarak Kermes standımızın yer aldığı Festival Pazar günü akşam geç saatlerde tamamlandı.
ÖZEL HABER
Paylaş
30.09.2024 20:40
281 okunma

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Kadın Kolları olarak Kermes standımızın yer aldığı Festival Pazar günü akşam geç saatlerde tamamlandı.

Beypazarı Festivalinin üçüncü gününde de kalabalık eksilmedi. Vakfımızın standı yine ziyaretçilerle doldu. Yerel katılımcıların dışında Ankara'dan gelen Vakıf gönüllülerimizde standımızı ziyaret ederek hem ürün aldılar, hem de görevli arkadaşlarımıza destek oldular.

Son gün standımızı Vakfımız Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Ay, Denetim Kurulu Başkanı Av. Doğan Atay, Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Meydanlı, Ankara Büyükşehir ve Beypazarı Belediye başkanlarının eşleri de ziyaret etti.

 

Kadın Kollarının kısa sürede hazırlık yaparak iştirak ettiği Beypazarı Festivalinde arzu edilen neticeye de ulaşıldı,

Hazırlanan ürünlerin tamamına yakını satılmış oldu.

Kadın Kolları gönüllülerimiz bu festival ile büyük tecrübe kazandı ve enerji topladı. İlerde yapılması planlanan bu tür organizasyonlara da zemin hazırlanmış oldu.

Yeni organizasyonlarda buluşmak üzere başta Vakfımız Kadın Kolları yönetimine, stantta fedakârca görev yapan gönüllülerimize, ayrıca Festival boyunca her zaman yanımızda yer alan Beypazarı'ndaki dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya