Yok olup gitmiş bütün toplumların ortak hikâyesinde ‘ahlâkî çöküntü' ve ‘haz maymunluğu' vardır
MAKALE
Paylaş
28.07.2024 14:19
420 okunma
Selahaddin E. Çakırgil

Okuyucularla Hasbihal...

Pazar günleri, okuyucuların görüş ve tenkidlerine yer vermeye çalıştığımız bir diğer 'Okuyucularla Hasbihal'e daha, sağlık- âfiyet dilekleri ve selâmlarımızla başlıyoruz:

*

*İstanbul'dan Cemal Aydın dostumuzun birkaç tesbitine yer verelim önce: Cemâl Bey, Siyonist İsrail çetesinin başındaki barbar kişinin Amerikan Kongresi'nde yaptığı konuşmanın özetini verdiğim 26 Temmuzlu yazım dolaysıyla memnuniyetini dile getirmiş.

Cemal Bey, bir diğer mesajında da, Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Bey'in Fransız okullarının kural tanımazlıkları üzerine yaptığı konuşmaya değiniyor ve Türkiye de, Fransa'da aynı şekilde davranamıyorsa, bize yapılan sömürge muamelesidir.' diyor haklı olarak.

Bir diğer mesajında da, '2024-Paris Olimpic ve Paralimpic Oyunları' çerçevesinde dünyaya yansıyan görüntüler utanç ve dehşet vericiliğine değinerek, tam da, Lût kavminin sapkınlığa düşüp sergiledikleri ve tarihte, Sodom ve Gomore diye anılan sapkınlık ve azgınlıklar diyor.

--Bu sapkınlıkların sonunun da Sodom ve Gomore sapkınlıklarının âkıbetine varacağını bütün ilâhî kitaplar bildiriyor. Evet, ahlâkî bakımdan bu kadar çürümüş toplumlar için, uyanmaları çağrısı yaparız da, onlar o hayvanî haz dalgalanmaları içinden kurtulmak isterler mi?

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya